Loading...
Show2018-10-25T10:12:51+00:00

Hooggeëerd publiek!

Kom genieten van Gewoon Goed Gezellig Circus, door de veelzijdige circusfamilie Freiwald.

PROGRAMMA 2018

Alle acts zijn dit jaar verpakt in een nieuw jasje. Met verschillende thema’s, neemt Clown Chef Rie (Jeffry) het publiek mee op reis langs verschillende delen van de wereld. Het circus beschikt over een moderne lichtinstallatie, die samen met de optredens een waar circussprookje creëert.

Met verschillende disciplines als acrobatiek (in de nok van te tent, en op de grond) en clownerie vermaken de Freiwalds het publiek. Echt bekend staat het Circus Freiwald om de prachtige dierenacts.

DIEREN – In verschillende combinaties en thema’s kan genoten worden van boerderijdieren (ganzen, geiten en hangbuikzwijntjes), edele paarden in vrijheidsdressuur en bereden als hogeschool, ondeugende miniponies, lama’s uit het Argentijnse hooggebergte en Siberische Steppekamelen.

ACROBATIEK – De jonge generatie toont haar kunsten zowel in de piste als hoog onder de nok van de circustent. Diverse klassieke circusdisclipines komen aan bod, zoals hula-hoop en koorddansen. Vernieuwing vindt plaats in de luchtacts waarbij in theatrale setting wordt gewerkt aan de ring- en nettrapeze.

HUMOR – Met onze bekende huisclown, of beter gezegd chefkok, Jeffry!

De voorstelling duurt circa 2 uur, inclusief een kleine pauze.
Het maken van film-opnames is zonder toestemming niet toegestaan!

De voorstelling duurt circa 2 uur, inclusief een kleine pauze.
Het maken van film-opnames is zonder toestemming niet toegestaan!

– BIJ KOUDE TEMPERATUREN IS ONS TENTENCOMPLEX
AANGENAAM VERWARMD –